C/ Terra Baixa, 63 Àtic 1a 08901 Hospitalet de Llobregat (BCN)
93 260 25 56
artimpressio@artimpressio.com

Serveis

Art Impressió és un taller que ofereix serveis de serigrafia artística i creativa tèxtil i estampat de teixits. Personalització de peces fins a l’últim detall.

L’ús de maquinària altament productiva dintre del sector de la serigrafia, la utilització de les millors tintes del mercat i el continu intent de perfeccionament quant a acabats i qualitat es refereix ens permeten oferir un producte que es diferencia dels altres.

En un món com l’actual on la diferenciació és el veritable valor, Art Impressió aporta solucions diferents per al serigrafiat permanent. Oferim àmplies possibilitats per al professional del reclam publicitari i marxandatge.

La nostra empresa no ofereix tot tipus de marcat, ni per a tots els productes, ens centrem en el que fem procurant fer-ho sempre bé.
El repte de cada dia és oferir un servei extremadament compromès amb les seves necessitats i oferir els nostres coneixements i solucions per a un acabat òptim.
Solucions a les necessitats d’estampació per a tot tipus d’empreses, reclamistes, importadors...

Oferim gran varietat d’acabats en serigrafiat tèxtil i sobre qualsevol article que disposi d’alguna superfície plana i/o llisa. Som especialistes en acabats: artístics, creatius i amb propietats especials.
L’ús de maquinària tecnològicament avançada i les millors marques de tintes per serigrafiar ens permeten oferir un producte que ens diferencia dels altres…
• Articles per a publicitat i merchandising
• Per a agrupacions, associacions…
• Serigrafia de roba laboral
• Marcatge de peces esportives
• Serigrafia de peces corporatives…

Transfer

Transfer, transfer digital, transfer en vinil, transfer per sublimació...
Cadascuna d’aquestes tècniques, i altres, destinades a adaptar-se a l’acabat o al cost que cada peça o comanda requereixi.
Impressió de lones, pancartes, cartells…

Serigrafia textil

La majoria de la nostra tecnologia i maquinària de serigrafia està dedicada a la serigrafia tèxtil. Encara que ens dediquem a altres temes, la nostra expertesa està centrada en l’estampació d’articles i productes tèxtils. El nostre preu és molt competitiu, som una empresa taller de marcatge, no treballem amb terceres empreses.

Serigrafia plana

La serigrafia és un dels sistemes de marcatge més utilitzats en tots els sectors. Per això no solament serigrafiem sobre articles tèxtils, ho fem sobre qualsevol tipus de material i superfície que admeti aquesta tècnica. Podem marcar sobre qualsevol producte que tingui una superfície practicable plana.

Serigrafia artística

La serigrafia artística i creativa és la que ofereix acabats especials o diferenciats, d’acord amb el disseny o requisits finals de cada peça. Si busca diferenciar-se i poder realitzar dissenys i/o productes que no ofereix la seva competència posi’s en contacte amb Art Impressió.

Sorprengui’s del que es pot fer:

Acabats metàl·lics de diferents colors, purpurines, efectes perla…
Acabats amb diferents tactes: vellutat, ant…
Acabats amb diferents relleus
Efectes especials: fluorescents, fosforescents, refllectors, tintes que canvien de color…

Avís Legal|Política de privacitat|Política de Cookies|Desarrollo Web: 3w2 Proyectos Digitales