C/ Terra Baixa, 63 Àtic 1a 08901 Hospitalet de Llobregat (BCN)
93 260 25 56
artimpressio@artimpressio.com

Serveis

Una solució per a cada necessitat

A Art Impressió proporcionem un servei de serigrafia artística i creativa. Produïm i personalitzem articles tenint cura de tots els detalls.

La nostra experiència, la utilització de les millors tintes del mercat i el continu perfeccionament ens permeten oferir un servei que respon a les necessitats més exigents.

Tenim un ampli ventall de solucions per a adaptar-nos a qualsevol disseny, a qualsevol article tèxtil i al nombre d'unitats que requereixis.

 

Serigrafia

La serigrafia és la solució de marcatge més durable, de producció més ràpida i de preu més baix. És per això la tècnica de personalització més utilitzada amb diferència.

És ideal per a un nombre mig o alt d'unitats, però té limitacions per a dissenys que requereixin molta resolució o qualitat fotogràfica.

El procediment es basa en aplicar la tinta a través d'una pantalla on s’imprimeix el disseny a marcar amb una emulsió o vernís. La tinta només passarà al teixit per les parts on no hi hagi vernís.

La serigrafia la tècnica més versàtil i permet la creació d’un gran nombre d’efectes de color en gairebé tots els materials.

Transfer Serigràfic

El transfer és el mètode de marcatge que permet una qualitat fotogràfica i una alta resolució inclús pels detalls més petits d’un disseny.

Al no requerir una pantalla és el marcatge apropiat per a poques unitats o quan el disseny necessitat un altíssim nivell de qualitat gràfica.

Consisteix en imprimir primer el disseny a un suport de paper denominat “transfer” i a continuació, se’l fa passar del suport a l'article amb l’aplicació de pressió i calor d’una planxa professional.

Pot tenir limitacions en funció de la forma i les dimensions de l’article a marcar.

Vinil d'impressió i tall

El vinil tèxtil és un material flexible que es fixa per calor. El disseny s'imprimeix i es retalla en sobre un suport plàstic de doble capa. Posteriorment es transfereix sobre l’article a marcar mitjançant pressió i calor.

El vinil tèxtil està indicat sobretot per a una personalització molt detallista i per a la impressió de fotografies o logotips. Es tracta d'un mètode més lent i costós, però que permet fer espectaculars estampacions a diversos colors en superfícies on l'estampació en serigrafia no sigui possible.

És una tècnica que proporciona gran resistència amb el pas del temps.

Serigrafia artística

La serigrafia artística i creativa permet personalitzar articles de forma única i sorprenent. Gràcies a tintes i tècniques especials, permet aconseguir acabats espectaculars que reforçaran la imatge de la teva marca i l'èxit de la campanya o promoció.

Les combinacions són infinites:

  • Acabats metàl·lics de qualsevol color, purpurines, efectes perla…
  • Acabats amb diferents tactes: vellut, ant…
  • Acabats amb relleus i efecte 3D
  • Tintes especials: fluorescents, fosforescents, reflectors, tintes que canvien de color…

Tot un mon de possibilitats !!!

Contacta'ns sense compromis i parlem del teu projecte